Yogahart Nijmegen


Van Trieststraat 14 6512 CX Nijmegen
06 38133963 Klik om te bellen

Ademtherapie en lichaamsgerichte therapie
Gespecialiseerd in stressgerelateerde klachten
Yogalessen individueel en in groepen

Over Yogahart Nijmegen

Even voorstellen..

Hallo, mijn naam is Gerda Wolff, ik ben eigenaar van Yogahart Nijmegen. Tijdens een hectische fase in mijn leven ben ik gestart met yoga, omdat ik behoefte aan ontspanning had. Ik merkte tijdens een yogales die ik volgde dat yoga mij de ontspanning en rust bood die ik op dat moment nodig had. In 2018 ben ik gestart met Yogahart Nijmegen. Ondertussen weten veel mensen in Nijmegen en omgeving Yogahart te vinden.

Waarvoor kun je bij Yogahart Nijmegen terecht?

Je kunt bij ons terecht voor verschillende diensten. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.

  • Ademtherapie, individueel
  • Lichaamsgerichte therapie met yoga, meditatie en mindfulness, individueel en in groepen
  • Coaching voor meer richting in het leven, individueel of in teams
  • Yogalessen, priveles of in groepen

Voor de adem- en lichaamsgerichte therapie maken wij gebruik van verschillende methodes zoals Dixhoorn, Polyvagaal theorie en yoga, meditatie en mindfulness. Het helpt je om bewust te worden van de spanning en ontspanning in je lichaam en beter te ontspannen. Ademhaling en ontspanningstherapie is een adequaat hulpmiddel voor ademhalingsproblemen zoals hyperventilatie, vermoeidheid, stress en burn-out. Om een afspraak te maken is een doorverwijzing niet nodig.

Yogalessen individueel of in groepsverband kunnen ook helpen om de spanning in het lichaam te verminderen. Wij bieden de volgende yogalessen aan:

  • Dynamische hatha yoga; een actieve les
  • Restoratieve yoga; rustige les, gericht op het herstel van jouw lichaam
  • Yoga for runners; actieve les met extra aandacht voor de core, de buikspieren
  • Yoga nidra; een rustige yogales gericht op diepe ontspanning van lichaam en geest
  • Herstelyoga; voor mensen die herstellen van een ziekte of (tijdelijk) wat rustigere hatha yogalessen willen volgen
  • Klachtensensitieve yoga & meditatie: een rustige vorm van yoga, speciaal voor mensen met psychische en/of lichamelijke klachten.

Het is mogelijk om gebruik te maken van ons kennismakingsaanbod, waarbij je voor €25,- verschillende lessen uit kan proberen.

Mocht je op een keerpunt van je leven staan en twijfel je welke kant je op wil gaan in je loopbaan, dan kun je bij Yogahart Nijmegen ook terecht voor een coachingstraject. Persoonlijke gesprekken, online modules, gecertificeerde testen en een verblijf in een uniek klooster vormen onderdeel van dit traject.

Wij kunnen ook een gevarieerd aanbod aanbieden voor teambuilding of een bedrijfsuitje. Kijk dan op yoga voor bedrijven: yogahart-nijmegen.nl/diensten/yoga-voor-bedrijven/
Neem voor al deze mogelijkheden gerust contact op met Yogahart Nijmegen.

Waarom kies je voor Yogahart Nijmegen?

Kies voor één van de diensten van Yogahart Nijmegen als je zoekt naar een betrouwbare, vakinhoudelijk sterke partner met aandacht voor ieder individu. Wij bieden adem en lichaamsgerichte therapie, coaching en yogalessen aan waarbij de kernwaarden balans, bezieling, plezier en verbinding centraal staan. Kijk op de website als je meer over onze kernwaarden wil lezen.

Wij doen waar we goed in zijn en waar onze klanten voor kiezen. Dat geeft ons energie om ademtherapie, coaching, yogalessen en workshops te geven uit ons (yoga)hart. Je vindt ons centrum in het hart van centrum Nijmegen, direct aan het Keizer Karelplein. Het centrum is uitstekend te bereiken te voet, met de fiets, auto of met het openbaar vervoer (bus en trein).

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden verder te onderzoeken. Wij staan je graag te woord!

Breathing in, I calm my body. Breathing out, I smile. Dwelling in the present moment. The only moment. By Thich Nhat Hahn

Foto's

Yogahart Nijmegen in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Hatha yoga
Meditatie
Online Yoga
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen

Therapieën

Ademtherapie
Individuele gesprekstherapie
Mindful Coaching
Yoga coaching
Yogatherapie

Certificeringen

Master onderwijswetenschappen

MBTI gecertificeerd gebruiker (Myers-Briggs type indicator)

Lid van beroepsvereniging voor universitair geschoolde (ortho)pedagogen

geregistreerd EQ-i gebruiker (emotionele intelligentie)

geregistreerd yogadocent

Gecertificeerd stoelyoga docent

Artikelen

Yoga Nidra, slapen met bewustzijn

Yoga nidra is een staat van bewustzijn. Deze vorm van yoga brengt je in een staat tussen waken en dromen in. Deze staat is te vergelijken met het moment wanneer je in slaap valt. Het opent de diepere...

Onze locatie

Yogahart Nijmegen


Van Trieststraat 14 6512 CX Nijmegen
06 38133963 Klik om te bellen