YogaMeditatie KlankCentrum Romy van der Pool


Hoofdstraat 84 9514 BH Gasselternijveen
0599-512075 Klik om te bellen

Over YogaMeditatie KlankCentrum Romy van der Pool

Lid Vereniging Yogaleerkrachten Nederland sinds 1990.

Jong en oud genieten al tientallen jaren van de wekelijkse Yoga Meditatie lessen, workshops of klankreis concerten maar ook van individuele klankschalen of olie massages. Je bent van harte welkom om dit ook te komen ervaren.

Enige tientallen jaren komen jong en ouder, dus ook met hun kind(eren) voor individuele coaching of andere behandelingen om tot rust te komen of om inzicht te krijgen wanneer ze niet gelukkig zijn in hun bestaan, onrust of bij fysieke klachten.

Yoga en Meditatie blijft voor mij de "rode draad" in mijn leven. Ervaarbaar een goede basis die ik in mijn 17de jaar ontdekte door een boek. Ayurveda en Self - Healing werden een belangrijke toevoeging in de Praktijk en de lessen.

De deelnemers genieten van het ontwikkelde inzicht, de rust en liefdevolle toewijding. Ze genieten van de fysieke oefeningen die ruimte geven aan de adem en het lichaam waardoor een innerlijke stilte de ruimte krijgt om ervaren te worden en het gevoel van vrede kan ontstaat.

De ervaring is dat het door hen wordt gewaardeerd wanneer ik de zeer oude klankschalen, de Indiaanse Hartsfluit bespeel of de gezongen mantra's toevoeg aan de lessen.

Iedere maandelijks bieden mijn levensgezel René Stahn en ik een Droomtijd of Meditatief Concert aan. Instrumenten uit vele werelddelen (70) worden dan bespeeld met boventoon-, en mantra zang terwijl deelnemers comfortabel mogen liggen. Dit kan ook voor bedrijven of groepen op eigen locatie of voor belangrijke gelegenheden.

Mijn Yoga Praktijk startte in 1989 als Praktijk Polariteit in Ommen en groeide verder uit in Zwolle en later Hulsen onder de naam Ashoka.

Sinds 2000 leef en werk ik met René in Gasselternijveen. We bouwden het nieuwe Centrum na een oude boerderij afgebroken te hebben met een natuurgebiedje van 1 hect. waar wij wandel en meditatie paden en plekjes voor serene rust ervaringen aanbrachten. Er kwamen steeds meer soorten vogels, kruiden-,en moestuin, allerlei fruitsoorten en IJslandse paarden. Om de kracht van de natuur te ervaren en op te nemen worden regelmatig meditatie en/of Yoga buiten gegeven en beoefend.

De vloer verwarmde Concert, Yoga en Meditatie ruimte binnen straalt een serene stilte, met een zeer goede akoestiek. Ernaast is het bedrijf Barramundi met didgeridoos gevestigd. Erboven zijn de behandelruimten voor massage en het klankschalenbedrijf voor verkoop, opleiding en klank behandelingen.

Door de toevoeging van verschillende specialisaties, bijscholingen, intervisie en de vele Stilte retraites, o.a. in de Himalaya groeit het verder.
De laatste 8 jaar meer vanuit de authentieke Himalaya Yoga en Meditatie Traditie o.l.v. Swami Veda, Bharati.

Je bent van harte welkom met je vragen.

Om Shanti, Shanti, Shanti,

Namasté, tot ziens!

Romy van der Pool
Gediplomeerd en aangesloten bij de Vereniging Yogaleerkrachten Nederland. O.a. gediplomeerd Yogaleerkracht en Ayurveda therapeute. .

Foto's

YogaMeditatie KlankCentrum Romy van der Pool in het kort

Diensten

Cursussen
Kinderyoga, bedrijfsyoga
Klankschalen concerten en Retraite / Stilte dagen
Klankschalen, gong, mantra en boventoonzang ed concerten en méér
Meditatie
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Loop- en Hersteltraining
Massage (ontspanning en Ayurveda), Adem-, en ontspanningstherapie
Out Burn-out en Dieet coaching
Voor belangrijke momenten als overgang, overlijden, jubileum of verjaardag

Onze locatie

YogaMeditatie KlankCentrum Romy van der Pool


Hoofdstraat 84 9514 BH Gasselternijveen
0599-512075 Klik om te bellen