Yoganesh Yoga & Yogatherapie


Park Oog in Al 1 3533 HE Utrecht
0649651461 Klik om te bellen

Over Yoganesh Yoga & Yogatherapie

WellWoman Yoga & Yogatherapie voor vrouwen
YogAlign Yoga & Yogatherapie
H-yoga bij kanker

Lekker in je vel, rust in je hoofd

Ontstress lijf en hoofd met voor iedereen geschikte yogalessen en individuele yogatherapie. Yoganesh werkt volgens de YogAlign methode. Een nieuwe benadering van de klassieke hatha yoga waarin je werkt aan een soepel en sterk lijf, een gezonde houding en rust in je hoofd. Het is een veilige manier van bewegen die je meer flexibiliteit, kracht en energie geeft. 

YogAlign is gericht op een grotere bewegingsvrijheid en sterkere spieren zonder daarbij gewrichten, pezen en banden te overbelasten. De houdingen zijn klassieke asanas die zo zijn aangepast dat de ruggengraat altijd zijn natuurlijke curve behoudt. Dit zorgt ervoor dat nergens in het lichaam onnodige druk of overbelasting ontstaat.
Eenvoud, kracht en aandacht zijn de kenmerken. 

Eenvoud, kracht en aandacht zijn de kenmerken. Je beweegt vanuit je kern en gebruikt specifieke ademtechnieken waarmee je een bewuste verbinding maakt tussen de belangrijkste diepe buikspier (psoas) en je middenrif. YogAlign is een 'alles-in-een' pakket: krachttraining, ontspanning, houding- en ademtherapie, massage en meditatie tegelijkertijd! 

Je bent iedere dag welkom in een sfeervolle yogastudio voor groepsles, privéles of yogatherapie. De lessen variëren van intensief tot zeer ontspannend en zijn echt geschikt voor iedereen. Er zijn ook lessen en workshops speciaal voor vrouwen en mensen die leven met kanker. Je bent nooit te oud, te stijf, te dik of te onervaren om mee te doen!

Leer beter ademen, laat stress los en krijgt nieuwe energie. Beweeg makkelijker en lichter bewegen en win aan vitaliteit en veerkracht. Doorbreek vastgeroeste houdingpatronen en verminder pijnklachten.

Ontspan...

Foto's

Yoganesh Yoga & Yogatherapie Utrecht
Change your posture, change your life YogAlign Intensive Utrecht
Change Your posture, Change your life YogAlign
YogAlign

Yoganesh Yoga & Yogatherapie in het kort

Diensten

H-yoga bij kanker
Meditatie
Online Yoga
Opleidingen
Proeflessen
Therapeutisch
WellWoman Yoga & Yogatherapie voor vrouwen
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga
Yoga Nidra
Yogalign, Yogalign Senior, Yogalign Restorative, Yogalign Rug

Therapieën

Yoga als therapie
Yogatherapie

Onze locatie

Logo Yoganesh Yoga & Yogatherapie

Yoganesh Yoga & Yogatherapie

Yoganesh Yoga & Yogatherapie


Park Oog in Al 1 3533 HE Utrecht
0649651461 Klik om te bellen