YogaOmkar


Johanna Naberstraat 77b 77b 1827 LB Alkmaar
06 42461927 Klik om te bellen

Over YogaOmkar

Waarom is YogaOmkar de beste keuze voor u?

Yoga is op een rustige en ontspannen manier bezig zijn met lichaam en geest. Door o.a. lichaamshoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie. In de drukte van de maatschappij waarin we leven moeten we onthaasten. Door het toepassen van yoga ontstaat er evenwicht in het lichaam. Door dit alles met aandacht uit te voeren, leer je in het moment te zijn en veranderingen op te merken. Op die manier zullen er inzichten ontstaan in jezelf.

Meer over YogaOmkar:

Ik geef Yoga les in kleine groepen waar persoonlijke aandacht voor het individu belangrijk is. Heb je altijd al yoga willen doen maar nog geen geschikt moment hiervoor gevonden? Ik nodig je van harte uit om naar mijn lessen te komen. Dat is voor iedereen mogelijk, ongeacht leeftijd of ervaring.

Wat kan YogaOmkar u bieden?

Ik geef Klassieke Hatha Yoga, Yin Yoga, Vinyasa yoga en Yoga Nidra. Daarnaast geef ik yogatherapie en hypnotherapie. Ook ben ik gediplomeerd Reiki behandelaar en Shambhala Master.

Wie gingen u voor?

Mijn studenten zijn van de leeftijd 18 tot 76 jaar. De studenten komen ook van buiten Alkmaar door de kwaliteit van de lessen die ik geef. Lees ook de recensies hiervan op mijn bedrijfspagina. Daarnaast geef ik ook veel 1 op 1 behandelingen met o.a. Shambhala en Hypnotherapie.

Als je via Google zoekt op YogaOmkar Alkmaar vind u mijn site. Succes.

YogaOmkar in het kort

Diensten

Cursussen
Hatha yoga
Meditatie
Opleidingen
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga
Yoga Nidra

Therapieën

Ademtherapie
Business yoga
Yogatherapie

Onze locatie

YogaOmkar


Johanna Naberstraat 77b 77b 1827 LB Alkmaar
06 42461927 Klik om te bellen