yogapraktijk Swelsen


Julianastraat 35 6181 GN Elsloo
0464372022 Klik om te bellen

Over yogapraktijk Swelsen

Waarom is yogapraktijk Swelsen de beste keuze voor u?

Ik geef reeds meer dan 35 jaar yoga en zwangerschaps-yoga in Elsloo. Ik heb veel ervaring op gedaan in die jaren en ook jaren les gegeven op de yoga-opleiding Osmose in Den Haag. Ik sta met twee voeten op de grond en geef yoga waar je in het dagelijkse leven iets aan hebt. Want daar gaat het om, het toepassen in je dagelijkse leven, je steeds meer ontspannen en happy voelen.

Meer over yogapraktijk Swelsen:

Ik weet inmiddels wat ik wel en niet kan. Mijn betrokkenheid is groot en ik kan me feilloos afstemmen op de mensen die in mijn groepen zitten.

Verder geef ik ook individueel sessie als je het even moeilijk hebt in je leven, tijdens een scheiding, burn-out of relatie problemen of gewoon als je wat meer rust en ontspanning wil in je leven.Ook hypno-therapie behoort tot de mogelijkheden.

Wat kan yogapraktijk Swelsen u bieden?

Ook voor zwangeren kan ik door mijn 35 jarige ervaring veel betekenen. Mijn kwaliteit is hier het je helpen het beste uit jezelf omhoog te halen, waardoor je meer vertrouwen in je eigen lijf krijgt en dat heb je nodig tijdens de bevalling. Verder geef ik cursussen Bewust Ouderschap en baby-massage.

Wie gingen u voor?

Yoga is goed voor iedereen, oud of jong, ziek of gezond. In deze snelle maatschappij is het eigenlijk onontbeerlijk voor iedereen.

Als je een keer niet kan, kan je op een andere avond inhalen of de les online volgen.

Ik geef les in de ruimte van thuiszorg IZT Pastoor Tissenstraat 2, 6181 HV Elsloo.

Foto's

yogapraktijk Swelsen in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Meditatie
Mindfulness
Proeflessen
Yoga
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Ademtherapie
Hypno-therapie
Individuele gesprekstherapie
Kindercoaching
Relatietherapie
Yogatherapie

Artikelen

Zwangerschaps-yoga

De Zwangerschaps-yoga is maandagavond van 19.45 tot 20.45 uur in de St. Jozefschool Bandkeramiekersstraat 8 6181 Cl te Elsloo. Het is een fijne manier om je voor te bereiden op je bevalling. Je...

Onze locatie

yogapraktijk Swelsen


Julianastraat 35 6181 GN Elsloo
0464372022 Klik om te bellen