YogaToday


Blomstraat 36 1382 AJ Weesp
06-215 72 555 Klik om te bellen

Over YogaToday

YogaToday biedt lesvormen. Van intensief tot ontspannend, van therapeutisch tot speels, van authentiek tot hedendaags. Omdat iedereen andere behoeften heeft. Yoga geeft in al haar vormen daar invulling aan. Bij YogaToday vind daarom iedereen een les die bij hem of haar past: Yoga, Meditatie, Mindfulness, Pilates en Qigong. Yogavormen als: Hatha Yoga, Vinyasa Flow (PowerYoga), Yin Yoga, Kinderyoga, Critical Alignment, Kundalini Yoga, Iyengar Yoga, Zwangerschapsyoga, Mindfulness Yoga, Aerial Yoga en de hele zomer Buiten Yoga. En natuurlijk Yoga Therapie.
YogaToday is gevestigd in een unieke en schtternde locatie: de prachtige Laurentius kerk in het centrum van het vestingstadje Weesp (Amsterdam). Er is goede parkeergelegenheid en een treinstartion is op 5 minuten lopen dichtbij.

Foto's

Lotuszaal locatie Achteromstraat

YogaToday in het kort

Diensten

Critical Alignment Therapie
Cursussen
Kinderyoga
Meditatie
Mindfulness
Online Yoga
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Ademtherapie
Ayurvedische massage
Mindfulness trainingen
Yogatherapie

Artikelen

YogaToday in de media

Over YogaToday is inmiddels aardig wat geschreven en zijn we op TV geweest en in een radio-uitzending. Dat is allemaal te zien op onze website als je daar interesse voor hebt. Zie http://www.yogatoday.nl/over/media/...

Onze locatie

YogaToday


Blomstraat 36 1382 AJ Weesp
06-215 72 555 Klik om te bellen