Yomabe Lichaamswerk & Transformatie


Achterhaven 33-35 3024 RB Rotterdam
06 13314543 Klik om te bellen

Over Yomabe Lichaamswerk & Transformatie

YOMABE - Lichaamswerk & TransformatieRotterdam Delfshaven

Yomabe werkt vanuit een holistische visie, waarbij yoga, stemwerk en massage de drie pijlers zijn waarmee gewerkt wordt. De Yomabe studio ligt op een fijne locatie in historisch Delfshaven Rotterdam.

Over Connie van Dam

Ik ben de oprichter en ontwikkelaar van Yomabe. Ik ben holistisch lichaamswerk behandelaar, docent en workshopbegeleider.

Ik help mensen de intieme verbinding met hun stem, hun lichaam en zichzelf te herstellen, zodat ze meer vrijheid, kracht en plezier kunnen ervaren.

De stem, het lichaam, de emoties en het denken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Herstellen van de verbinding tussen al deze niveaus is niet alleen het herstellen van je gezondheid en heel worden.

Het geeft je de keuze te zijn wie je bent en wie je wil zijn.

AANBOD


• Allround en unieke opleiding holistisch lichaamswerk

BEKIJK DE VIDEO: https://connievandam.com/lichaamswerker

In deze korte video (10 minuten) leg ik je uit wat het programma inhoudt en nodig ik je uit voor een kennismakingsworkshop om te ervaren wat het betekent om te werken vanuit aanwezigheid, betrokkenheid, verbinding en liefde. Zo kan je proeven van de opleiding tot holistisch lichaamswerk behandelaar.

De opleiding is een jaartraject waarin authentieke tradities en nieuwe concepten zijn samen gebracht, organisch in elkaar overvloeien en elkaar versterken. Zonder in te boeten op de pure tradities afzonderlijk.

  • Je leert stemwerk op een natuurlijke manier integreren in de massage behandeling, zodat stem en geluid kan worden gegeven aan diep verscholen pijn en trauma.
  • Yoga en yogatherapie zorgt voor uitbreiding van de (massage) behandeling en dat je de cliënt verder kan begeleiden. Op en naast de massagetafel. Daarnaast biedt dit jou als lichaamswerker een fundament voor absolute zelfzorg en spirituele groei.
  • Leren masseren vanuit deze holistische visie gaat verder dan techniek, het is een reis naar (de diepere lagen in) jezelf.

Dit jaartraject vraagt de bereidheid en inzet deze processen aan te gaan. Zowel individueel als in groepsverband. Samen creëren we een veilige bedding voor groei en plezier.

Wil jij je ontwikkelen tot allround lichaamswerk behandelaar die de diepte in wil met holistische massage, yoga, yogatherapie en stemwerk?

Maak kennis met de omvattende en unieke opleiding holistisch lichaamswerk waar 30 jaar kennis en ervaring samen komt in een transformerend programma.

Leer je cliënten betrokken en effectief behandelen en ontwikkel nieuwe technieken en toepassingen waarmee je jezelf als lichaamswerker onderscheidend in de markt zet. Daarnaast is deze opleiding een verrijking voor iedereen die de innige relatie met zichzelf wil verdiepen.

BEKIJK DE VIDEO: https://connievandam.com/lichaamswerker

Verder bied ik:

• Trainingen en workshops yoga en lichaamswerk.

• 1 op 1 - Persoonlijke begeleiding en coaching. 1 op 1 traject: deep body healing en stemcoaching, holistische massage en yogatherapie.

De Yomabe studio ligt in Rotterdam historisch Delfshaven

WEBSITE: www.yomabe.nl

Foto's

Yomabe Lichaamswerk & Transformatie in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Meditatie
Online Yoga
Opleidingen
Proeflessen
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yoga

Therapieën

Ademtherapie
Individuele gesprekstherapie
Loop- en Hersteltraining
Massage therapie
Relatietherapie
Yoga coaching
Yogatherapie

Onze locatie

Yomabe Lichaamswerk & Transformatie


Achterhaven 33-35 3024 RB Rotterdam
06 13314543 Klik om te bellen