Zalig Zwanger Zwangerschapsyoga


Vorsenpoel 19 5283 ZE Boxtel
06 55855083 Klik om te bellen

Moderne zwangerschapsyoga (ook online)
Voorbereidende Partnerworkshops
Diverse ontspannings & ademhalingsoefeningen

Over Zalig Zwanger Zwangerschapsyoga

Waarom is Zalig Zwanger de beste keuze voor jou?

Zalig Zwanger is de plek voor moderne zwangerschapsyoga en Partnerworkshops in Eindhoven en Boxtel. Hier kun je bewust genieten van je zwangerschap en jezelf goed voorbereiden op je bevalling! Zalig Zwanger is een zwangerschaps cursus met verschillende soorten oefeningen gebundeld in 1 les. De lessen bestaan uit yoga, mindfulness, oefeningen uit de hypnobirthing, meditatie, visualisaties en ontspannings oefeningen. Ook word er aandacht besteed aan een goede ademhalingstechniek die je kunt gebruiken tijdens je bevalling. Door de verschillende elementen kan ik me onderscheiden van andere cursussen in de omgeving en zijn de lessen voor iedereen toegankelijk. Instromen kan vanaf 14 weken op ieder moment van je zwangerschap. Je bepaalt zelf hoeveel lessen dat je mee wil doen. Een aantal van minimaal 12 lessen word aangeraden omdat je daarmee de ademhalings techniek goed eigen kunt maken. Iedere les geef ik praktische informatie rondom zwangerschap en bevalling. De lessen zijn dus rustig en heel fijn na een drukke week. Ook geeft het een heerlijk momentje voor mama en kindje. De lessen worden wekelijks gegeven in een leuke groep zwangere dames.

Meer over Zalig Zwanger:

De lessen geef ik met gevoel en plezier. Daardoor kan ik cursisten in een fijne sfeer voorbereiden op wat er komen gaat. Ook wanneer er angsten voor de bevalling zijn, stel ik vrouwen gerust en geef ik ze vertrouwen. Zo worden angsten wegnomen en gaan dames op de juiste manier hun bevalling in Mijn bevallingen zijn snel en zonder complicaties en medicatie verlopen. Het vrouwelijk natuurlijk instinct en de zwangerschapsyoga dat ik destijds volgde, heeft mij tijdens mijn bevalling geholpen. Een juiste mindset, ontspanning en rustig blijven doorademen is daar zeker een onderdeel van geweest. Door deze mooie bijzondere ervaring gun ik iedere zwangere vrouw hetzelfde. Ik ben daarom erg blij dat ik de kennis heb gekregen om zwangere vrouwen te laten ervaren hoe fijn, ontspannen en bijzonder een zwangerschap kan zijn. En dat ik ze met mijn lessen ook nog eens kan voor bereiden op de bevalling is natuurlijk het mooiste wat er is! Een zwangerschap en bevalling is 1 van de belangrijkste momenten in het leven. Ik hoop met mijn lessen zoveel mogelijk vrouwen te kunnen helpen in de regio Eindhoven en Boxtel. Zodat zij goed terug kunnen kijken op hun bevalling.

Wat kan Zalig Zwanger je bieden?

- Tijdens de lessen van Zalig Zwanger worden er nuttige tips en informatie gegeven. - De cursist kan ieder moment instromen. - Het voordeel van de lessen bij Zalig Zwanger is dat je niet vast zit aan een abonnement of strippenkaart. - De lessen van Zalig Zwanger zijn goedkoper dan andere cursussen in de omgeving. - De cursist betaald geen inschrijfkosten. - De cursist mag zelf bepalen hoeveel lessen dat je mee wil doen. - Lessen mogen worden doorgeschoven wanneer er 10 lessen of meer worden geboekt. - Zalig zwanger is geen saaie "zweverige" puf cursus. - Je krijgt les in een leuke gezellige groep dames.

Wie gingen je voor?

Cursisten van Zalig Zwanger komen uit de regio Boxtel en Eindhoven. Zij volgen de lessen van Zalig Zwanger wanneer ze zich willen voorbereiden op hun bevalling of wanneer ze een moment van rust willen in hun drukke dagelijkse leven. In mijn lessen krijgen ze een (verplicht) moment van rust waarbij ze bewust stil kunnen staan bij de baby in hun buik. Ik bereid zwangere dames zo goed mogelijk voor op hun bevalling. De ademhalingstechniek die ze tijdens mijn les leren is voor de dames vaak een goede steun tijdens de bevalling. Hiermee kunnen ze de weeën goed opvangen en maakt het de gehele bevalling dragelijk. Ik ben erg betrokken en heb een luisterend oor. Daardoor geef ik de dames vertrouwen, en kunnen ze tijdens een les ook even hun hart luchten mocht dat nodig zijn.

"Een ontspannen moeder betekent een ontspannen baby."

Foto's

Zit jij in het 2de trimester van je zwangerschap? Dan is dit de perfecte periode om te starten met zwangerschapsyoga.  Je hebt dan weinig last van zwangerschapskwalen, vaak voel je je dan nog fit en e

Diensten

Coaching
Cursussen
Meditatie
Mindfulness
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Zwangerschapsyoga

Team

Onze locatie

Zalig Zwanger Zwangerschapsyoga


Vorsenpoel 19 5283 ZE Boxtel
06 55855083 Klik om te bellen