Zorya Holistisch Psycholoog


Stationsplein 99-163 1703 WE Heerhugowaard
06 34211927 Klik om te bellen

Begeleiding door holistisch psycholoog
Aandacht voor lichaam, ziel en geest
Individuele therapie en laagdrempelige groepjes

Over Zorya Holistisch Psycholoog

Waarom is Zorya Holistisch Psycholoog de beste keuze voor jou?

Ik heet je van harte welkom in mijn praktijk, een veilige ruimte waar je terecht kunt voor holistische therapie. Of je nu zoekt naar fysieke, emotionele en mentale heelwording, spirituele ontwikkeling of simpelweg een luisterend oor nodig hebt, bij Zorya vind je een empathische en deskundige therapeut met oprechte interesse voor wie jij bent als mens.

Mijn holistische aanpak richt zich op jou als geheel, waarbij ik aandacht heb voor zowel je fysieke, emotionele, sociale als spirituele welzijn. Ik sta klaar om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw unieke pad naar innerlijke groei en heling. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan een leven dat vervuld is van vreugde, harmonie en welzijn. Een leven waarin je jezelf kunt zijn. Welkom bij Zorya, waar jouw reis naar zelfontdekking en diepe heling begint.

Meer over Zorya Holistisch Psycholoog

Mijn naam is Marlene van Lier en ik heet je van harte welkom in mijn praktijk Zorya, waar mijn toewijding aan holistische psychologie en persoonlijke groei samenkomt. Mijn eigen reis begon met een bijna-doodervaring op vijfjarige leeftijd. Deze ervaring heeft een diep verlangen in mij ontstoken om de liefde, vrede en harmonie die ik daar vond, op aarde te brengen.

Mijn benadering van holistische therapie is geworteld in oprechte aandacht voor de hele mens. Ik geloof dat onze gezondheid en welzijn afhankelijk zijn van het evenwicht tussen onze fysieke, emotionele, sociale en spirituele dimensies.

Mijn unieke aanpak richt zich niet alleen op klachtenreductie, maar op heelwording en leven vanuit je authentieke ziel. Geleid door waarden als empathie, compassie en respect, maak ik gebruik van methoden uit alle stromingen binnen de psychologie, zoals de zelfkennismethode, ervaringsgerichte psychotherapie en aanvullend daarop energetische healing, yin yoga, meditatie, de natuur en de rijke symboliek van sprookjes, mythes en legendes om jou te helpen jezelf te worden.

Ik streef naar integriteit in alles wat ik doe, waarbij mijn gevoel, kennis, woorden en daden met elkaar in overeenstemming zijn. Om mezelf verbonden te houden, maak ik regelmatig lange wandelingen in de natuur, zwervend met mijn camper, geïnspireerd door de schoonheid van de natuur, en beoefen ik yin yoga, meditatie en yoga nidra. ’s Middags kun je me vinden in mijn moestuin, waar ik 80% van het fruit en alle groenten verbouw die ons gezin eet.

Mijn missie is duidelijk – het is nooit te laat om jezelf te worden. Ik wil mensen begeleiden op hun reis van overleven naar floreren, van bewustzijnsvernauwing naar bewustzijnsverruiming, en van gespannen naar ontspannen, zodat ze met hun eigen innerlijke licht de wereld een beetje mooier maken.

Wat kan Zorya Holistisch Psycholoog je bieden?

In mijn praktijk bied ik zowel lichaamsgerichte therapie als gesprekstherapie, of een combinatie van beide. Je kunt een individueel op maat gemaakt traject volgen, of aansluiten bij de cirkels die ik wekelijks begeleid in de groepsruimte van mijn praktijk.

Deze cirkels zijn een innovatieve vorm van groepslessen, speciaal ontworpen om je veilig te laten ontwikkelen, samen met gelijkgestemden, op het pad van ‘worden wie je werkelijk bent’. Je bent van harte welkom, ook als je geen individuele therapie bij mij volgt. Door het beperkte aantal deelnemers (maximaal 7) is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht; we inspireren en steunen elkaar terwijl we ons unieke levenspad ontdekken en onszelf steeds meer ontwikkelen tot wie we in de kern zijn.

Er zijn vier cirkels, elk met een eigen thema. Dit zijn:

  • Ontspan en Herstel - een heerlijke combi van yin yoga en yoga nidra
  • Worden wie je werkelijk bent - een serie van 13 thematische bijeenkomsten, waarin je de bouwstenen ontdekt die je nodig hebt om vanuit je hart te leven, in balans met je lichaam en geest.
  • Leven in het ritme van de seizoenen - Al het leven, dus ook jouw leven, volgt het cyclische ritme van opeenvolgende fases. Vernieuwing, groei, bloei, verval, rust, afsterven en weer een nieuw begin. Door het ritme van de natuur een jaar lang intensief als spiegel van je eigen ritme te volgen, ontdek je wat jij nodig hebt om het oude los te laten, weer nieuwe inspiratie te vinden en te floreren.
  • Realiseer je diepste verlangen - Het diepste verlangen van je hart laat zich vaak niet zo gemakkelijk vinden en gaat regelmatig gepaard met angst. In deze cirkel ontdek je, aan de hand van de levensboom, de blauwdruk van creatie zoals die diep in de natuur verborgen ligt. Volgens deze blauwdruk kun jij ook leren om je diepste verlangen te manifesteren.

Wie gingen je voor?

Veel van mijn cliënten zeggen over hun ontwikkelingsproces: "Het voelt alsof ik opnieuw ben geboren". Wat ik ook vaak terug hoor, is dat mensen zich meer compleet, meer een geheel voelen. Ze zeggen dan: "Voorheen was ik er maar half en kostte alles heel veel energie. Nu ben ik er gewoon en weet ik vaak intuïtief hoe ik het beste kan reageren op een situatie. Het stroomt veel meer vanzelf, waardoor ik me veel minder gespannen en moe voel. Ik hoef niet meer zo hard te werken voor alles. Daardoor voel ik me veel meer ontspannen en ook veel zelfverzekerder. Ik zit veel beter in mijn vel, zowel lichamelijk als emotioneel en mentaal". Bij de meeste cliënten nemen lichamelijke klachten af, of verdwijnen zelfs helemaal. Ze zitten letterlijk beter in hun vel, ervaren meer zingeving en betere relaties met anderen.

Het is nooit te laat om jezelf te worden

Foto's

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen!
Ontspannen healing met de zuivere klanken van een handgemaakte mandalafoon
Energetische healing
Cliëntgerichte gesprekstherapie
De groepsruimte met schapenwollen matten

Zorya Holistisch Psycholoog in het kort

Diensten

Coaching
Cursussen
Meditatie
Mindfulness
Therapeutisch
Workshops en arrangementen
Yin Yoga
Yoga
Yoga Nidra
Yoga voor ouderen

Therapieën

Assisted Yin
Business yoga
Focusing, Emotion Focussed Therapy (EFT), ZelfKennisMethode (ZKM)
Individuele gesprekstherapie
Mindful Coaching
Mindfulness trainingen
Persoonsgerichte psychotherapie, Focusing, Emotion Focussed Therapy (EFT), ZelfKennisMethode (ZKM)
Relatietherapie
Yoga coaching
Yogatherapie

Certificeringen

ZKM-coach en supervisor voor studenten van de opleiding Zelfkennis Methode

Psycholoog NIP

Gespecialiseerd psychosociaal therapeut

Ingeschreven in het hbo-register complementaire zorg

Lid van The International Association of Yoga Therapists

Lid van de klachten- en geschillencommissie voor de complementaire zorg

Artikelen

Yogatherapie bij Chronisch Vermoeidheidssyndroom

Chronisch Vermoeidheids Syndroom Chronisch vermoeidheidssyndroom, afgekort CVS wordt ook wel Myalgische Encefalomyelitis (ME) genoemd. ME/CVS is een niet-aangeboren, chronische en complexe ziekte waar...

Onze locatie

Logo Zorya Holistisch Psycholoog

Zorya Holistisch Psycholoog

Zorya Holistisch Psycholoog


Stationsplein 99-163 1703 WE Heerhugowaard
06 34211927 Klik om te bellen